måndag, mars 30, 2009

Sök och du skall finnna

Jag har lagt ner det här med kontaktsajter. Det gav inget till. Spray är inte värt det om man inte betalar, och det vägrar jag göra för något jag kan få halv tre på krogen gratis, då jag dessutom, vilket man inte får via datorn, kan se människans kroppsspråk, höra hans röst och känna om han luktar gott. På Happy Pancake var jag typ en av de mest originella och snyggare tjejerna som sajten skådat ( ja, jag är självgod, so shot me!) och använde väl egentligen bara sajten som en förevändning att boosta mitt självförtroende. Och då jag lovat mig själv att dumpa mitt sjukliga bekräftelsebehov la jag av. Det enda jag nu emellanåt gör är att ögna igenom Daily matches på Zoosk, men jag har redan konstaterat att de enda vettiga killarna där är på tok för unga, eller så ljuger dom så att de själva tror det, vilket per automatik gör dem ovettiga.

Men en intressant sak som jag, som ju har fotografiskt minne, har upptäckt då jag snurrat runt på dessa sidor är, är att klientelet inte skiljer sig ens det minsta. Jag kan tycka att det är en smula pinsamt, för att inte säga skrattretande, i alla fall för de berörda parterna, men jag vet i alla fall minst tre, för att inte säga kanske hela fem, användare som jag hittat på samtliga tre ställen. Och det vore väl okej om det inte vore för att dessa individer har valt nästan exakt samma användarnamn och profilbild.

Varför tycker jag att det här är pinsamt? Killarna tycks ju verkligen vilja träffa någon, varför klandra dem? Näe, jag klandrar dem inte, men den typen av desperation som den är typen av agerande illustrerar är ju lika delar hjärtskärande, som omåttligt genant. Men det kanske jag är den enda som tycker?

1 kommentar:

Anna K sa...

Mäh.
Varför skulle det vara mer desperat att regga sig på 3 kontaktsajter än 1. Det är väl bara smart, inte genant. (Misstänker att du tycker kontaktsajter är lite genant själv, så distanserat du försöker skriva).
Vad som väl vore mer crazy skulle väl va om en kille hade haft 3 helt olika profiler. Mångsidighet i all ära, men jag föredrar snubbar som vet vem dom är och inte testar olika identiteter just på dejtingsajter.