onsdag, mars 25, 2009

Collie



Ikväll spelar min favoritcollie, Collie Buddz, på Göta Källare i Stockholm. Länge länge trodde jag att jag skulle kunna gå, men allt eftersom dagen kröp allt närmare insåg jag att min ekonomi inte tillåter den här typen av utsvävningar. Konserter och blöta utekvällar är, när man är pank som jag, det första som får stryka på foten. Tätt följt av skavsårsplåster, foundation, nagellackremover och strumpbyxor.

Hoppet är ju det sista som lämnar kroppen, så jag trodde in i det sista att jag faktiskt skulle vinna en av de biljetter som arrangörerna uppgett att de skulle lotta ut. Som nog ingen har sett röken av. Kan ni stava till professionalism ? Nej, jag trodde väl inte det heller!

Men nu är det inte som att jag misströstar helt. Jag räknar kallt med, och tror faktiskt, att Collie lär komma tillbaka till Sverige om en inte allt för lång tid. Om han inte spelar på någon svensk festival, eller kommer till någon reklamradiodag i slutet på augusti, då går fan skam på torra land. Men fan vad gött det hade varit att få höra honom yla Gimme love.

Inga kommentarer: