fredag, oktober 31, 2008

R

Alla dom här små fittorna som inte vill annat än sätta sig i respekt så fort jag kommer i deras väg, kan ni inte bara gå och självdö? För att söka upp en psykolog verkar fullkomligt otänkbart, eller hur? Ni är rädda att bli dömda som galna, sjuka i huvet, och det vore ju värre än den ångest ni förmodligen dagligen lever med för att ni måste hålla ångan uppe. Jag kommer inte slåss med er! Men om ni på allvar tror att jag är rädd för er är ni ännu jävla dummare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Ni ber ju liksom om det om ni ställer er drink MITT på dansgolvet. Ett dansgolv som är nästintill proppat med folk. Då kan ni ojja er och försöka mota bort varenda jävel som kommer inom en meters radie, för att dom inte ska sparka ut drinken. Då är det som om jag får en lite jävel i mig och nästan ångrar att jag faktiskt inte sparkade ut drinken, och det med flit. Men då hade det garanterat blivit slagsmål. Att bli av med den dåliga karman som det här renderade tog gott och väl tio minuter. Fuck vad arg jag blev. Iofs intressant och utvecklande, jag känner tydligen inte mig själv särskilt bra då jag trodde att jag kunde låta bli att ångas upp av såna här saker.

Och så dessa desperata män. En i synnerhet, som sist sa att jag gjorde bäst i att aldrig mer prata med honom, detta för att jag avvisat honom då han skämdes för att jag var tjock, eller för att hans kompis tyckte det. Då ställde han sig och raggade på första bästa halvalkade, överviktiga 45-åring från Huddinge, bara för att slicka såren. Han ägnade hela inledningen av kvällen åt att blänga på mig, bara för att 45 minuter innan stängning krypa till korset och undra om vi inte kunde åka hem till honom. Vilken planet kommer du ifrån? Du har inte pratat med mig på hela kvällen, och nu inbillar du dig att jag är så pass korkad/självdestruktiv/full att jag är beredd att åka hem till dig, fast jag vet att du helst inte vill synas med mig i dagsljus? Nog för att du är snygg, och har dina kvalitéer, men till och med jag har viss självbevarelsedrift.

Vad jag visste inte om den här klubben, som jag igår fick vetskap om, är att dj:n tydligen sprayar med doftspray då han känner ifall någon släppt sig. Helt sjukt roligt. Nog för att det luktar ganska illa, men doftspray? Då blir man ju bara så mycket mer medveten om att någon har släppt sig. Det fick iaf mig att fantisera om att klubben kanske borde ha en värdinna som inte gjorde annat än gick omkring och sprutade med den där doftsprayen, då ju räckvidden från djbåset är ganska roligt. Det vore sjuuuukt roligt.

Inga kommentarer: