måndag, juni 09, 2008

Fjantfotboll

Ola verkade tycka det var konstigt att Podolski inte ville fira sitt mål och konstaterade lakoniskt "Han ÄR ju tysk".Det visar enligt mig på en ofattbar brist till inlevelseförmåga, så till den milda grad att jag tycker han borde skämmas en smula.Sen tycker jag att vem det nu än är av kommentatorerna som tycks ha lusläst Offside är lite töntig.Inför kvällens match tippar jag därför att han förmodligen kommer säga något om att Anelka mognat. Precis som han häromdagen ivrigt förklarade detta med riskfördelar för dem som inte vet vad det är, samt igår tjatade om Gomez farföräldrar.Faktum är att med denna kommentator behöver man inte köpa Offside, man får den ju ändå referad, om än i väldigt disparata ordalag.Offside enligt Tv 4kommentatorn lever inte riktigt upp till the real deal.

Ni kanske undrat vad Otto Rehagel gjorde i min dröm.Det är bara det att jag inte kan förstå hur alla tror så högt om ett lag som inte ens tog sig till Vm, att jag inte kan sluta mig till något annat än att tränaren är en galen despot som mest springer runt och skriker, vilket också var vad han gjorde.Han sprang runt och skrek och log illmarigt och skrattade hånfullt.Analysera det den som vill.

1 kommentar:

Malena sa...

Haha, jag tänkte precis samma sak om Offside! Han kunde ju gett dem lite kredd. Men lyssna på Jesper Hussfelt, han berättar alltid så roliga saker, har ingen aning om var han får reda på allt.