måndag, juni 16, 2008

Embedding disabled by request

Det blir allt svårarare för mig att hitta klipp till Dagens och det irriterar mig. Eller det är väl snarare så att varenda låt jag vill spela är märkt med den fräcka raden "embedding disabled by request" och det retar gallfeber på mig. Jag håller tamefan på att bli galen. Jag tycker det är så fjantigt, arrogant och översittaraktigt av vissa skivbolag att hålla på så här.Vad tror dom kommer hända om en bloggare någonstans i Norden får för sig att spela Toy Soldiers med Martika? Att jag på så vis uppmuntrar folk att ladda hem låten???Och hur illa kan det vara att låta mig få visa Upgrade you med Beyonce? Tydligen världskatastrof.Det är ju helt cp.Jag vill tamefan slå någon.

Jag vet att jag har sjukt höga krav på de klipp jag visar, jag visar exmepelvis ogärna kollage av de sämre slaget av just den anledningen, om jag inte verkligen vill sprida låten, eller tycker att kollaget är så tacky att det förtjänar en egen post. Men den här galenskapen börjar bara gå lite för långt när man väljer att blocka en åttiotalslåt. Som dessutom är en av mina absoluta favoriter.Faktum är att video kvalitén på den som är blockad dessutom inte är särskilt bra. Det gör det hela ännu mer absurt.

Men det är just det faktum att det som går att beskåda inte får föras vidare, medan allsköns skit hela tiden sprids som ringar på vattnet. Den bra skiten får vi beskåda på Youtubeshemsida men inte sprida vidare,medan det finns otaliga helt sjuka klipp som det nästan uppmuntras till att man ska sprida. Sjukt ju.

Inga kommentarer: