torsdag, januari 15, 2009

Lagen om allts jävlighet och hur man förekommer den

Att gå ner i vikt har blivit som en besatthet. Men en rätt så sund sådan för jag är inte besatt av att väga mig flera gånger varje dag, och gör jag det är det inte hela världen om den visar lite upp ena dagen. Det som räknas är vad den visar i slutet av månaden.

Men i min iver att motivera mig själv tog jag det ödesdigra beslutet att inte köpa några nya kläder innan jag kommer i en 38:a. Nog för att mina rattar aldrig kommer komma i en 38:a, men i övrigt bara ska det gå. Ska. Och det helst lagom till sommaren. För att motivera mig själv ännu lite mer började jag drömma en bikini. En bikini jag med min beach 2009 kropp så klart skulle se helt fantastisk ut i. Men eftersom det är mitt i vintern är det svårt att hitta något snyggt. Tills jag ramlade in på Victorias Secret. Inte för att jag någonsin kommer köpa en bikini för mer än på sin höjd 500 kronor, men jag har i alla fall låtit mig inspireras.

Nu hittade jag dessvärre inte bara en bikini när jag snurrade runt på nätet. Utan också typ tre klänningar. Och då klänningar som finns ute i butik nu. Som bara skriker om att bli inhandlade och burna av mig. Självklart bara för att jag lovat mig själv att inte shoppa mer. Bara därför.

Det här vore ju verkligen superjobbigt. För i normala fall brukar jag gå omkring och sukta och sukta och sukta och tycka assynd om mig själv som inte får köpa ännu en klänning att bära högst tre gånger som sedan blir en noppig liten hög och bara går att använda som nattlinne. Men nu har jag gått steget längre. Det är ju sjukt jävla onödigt att gå omkring och sukta efter något som kanske inte ens passar dig. För då kanske du gör det helt i onödan. Okej att det alltid finns en överhängande risk att det bara blir jobbigare om det råkar var så att plagget faktiskt passar men det är sånt man får ta. Så idag provade jag klänningarna och alla satt skitilla! Lucky me! Jag kommer verkligen inte köpa något förutom trosor och strumpbyxor i vår. Tack och lov shoppar jag inte så mycket så om ekonomin inte lyckas återhämta sig är det inte mitt fel.

1 kommentar:

Anonym sa...

hej.. jag tror det.. står fina bitar på påsen. det finns massa anthon berg godis, kanske alla sorter var därifrån. jo jag tror nästan att det bara var anthon berg godis hehe.

vet ju redan var jag vill ha på åhlens så får hoppas att det finns kvar!