måndag, april 20, 2009

Sugardaddy del två



Det finns en biff på Texas Longhorn som heter Sitting Bull. Jag när en tvångstanke om att en dag få äta denna biff. Någon kanske frågar sig varför. Jo, biffen väger ett kilo, och jag vill bevisa för mig själv och omvärlden att tjejer visst kan äta obscena mängder kött, bara dom vill ( och får tillräckligt mycket tid och bea på sig).

Problemet är bara att Sitting Bull kostar 570 nätta små svenska riksdaler. Visserligen får jag tillbaka obscent mycket pengar i skatt, men det är pengar jag tänkte köpa kläder jag om ett halvår ändå kommer skänka till Stadsmissionen för, och inte lägga på en biff som jag gissningsvis kommer bli tvungen att skicka tillbaka ut i köket för uppvärmning minst ett par gånger under kvällen.

Hur löser jag då enklast detta problem? Av princip är jag emot sugardaddys. Jag känner mig så enormt billig av att bli bjuden av något. Men då pratar vi om saker jag inte gillar. När någon vill dra iväg mig på någon konsert, klubb eller film jag inte vill se. Köper en parfym jag hatar, eller ett klädesplagg som inte passar. Jag är nog den i särklass värsta människan på jorden, att köpa presenter till. Absolut ingenting duger! Fråga mina föräldrar och de kommer till försynt svara att ja, jag är nog lite bortskämd om dom ska vara helt ärliga. Men jag står för det. Jag brukar högljutt deklarera detta för mina vänner bara för att de, till följd av min besvikelse, inte ska bli besvikna. Då brukar dom muttra något om att jag är otacksam som överhuvudtaget har mage att förvänta mig något.

Men den här biffen. Jag vill verkligen ha den. Vill ha. Cravings. Som Elin Kling skulle ha sagt. Tråkigt nog dejtar jag för tillfället en kille som inte gör annat än gnäller över hur pank han är, men som dessutom inte vill gå ut på krogen, eller klubba eller göra något annat än möjligtvis spela eller kolla på fotboll, eller knulla. Okej att jag gillar tryggheten han med sin ålder utstrålar ( han är åtta år äldre) men han är lika tråkig som trygg. Inte för att det hör till saken. Det är ju biffen vi pratar om. Jag måste helt enkelt hitta en feeder. Någon jag under falsk förespegling kan lura i att jag nu raskt vill gå upp i vikt igen, och som därför inte vill annat än göda mig. Var fan hittar jag en sån?

1 kommentar:

RvS sa...

Haha, ja säg det (var man hittar en feeder). Äter dock inte biff själv.