måndag, mars 17, 2008

Hatin

För några veckor sedan skrev DN om streetteams, en artikel som var rätt gullig men lite skrämmande. Vad som dock inte stod i artikeln, var vilka åtgärder dessa streetteams tar till för att försvara sina artisters heder när det kommer till Internet. Och om jag i nedanstående kommentarer blivit utsatt för ett utstuderat försök att skrämma mig till tystnad, eller bara blivit offer för lite vanligt hederligt, om än väldigt pubertalt, Internethat, är svårt att säga. Jag beundrar dock den ihärdighet som det hatas med. Inläggen är bägge flera månader gamla, men det senare av dem blev kommenterat väldigt nyligen. Att hata dem, som dom tror hatar deras idol, verkar vara tillräckligt angeläget för att man ska ta sig tid och ork att kommentera ett inlägg som redan hunnit falla i glömska. Jag älskar också kompromisslösheten, oförmågan att ta till sig av kritiken som jag för fram, utan bara se det för vad man tror att det är. Att jag verkligen innerligen skulle hata IdolErik eller Shayne Ward, utan att ens fråga sig om kritiken kanske kan vara ens lite berättigad. Det, och såklart de många stavfelen gör ju att jag å andra sidan finner stort underhållningsvärde i kommentarerna som sådana. Ers höghet nötarslet.....som ännu inte gett sig på Akon, för att hon gillar honom, men också för att hon vid det här laget vet vad som kan hända om hon skulle råka...



Emma, Erils s said...
Ursäkta, Erik sjunger som en gud! När man lyssnar på honom försvinenr allt annat. Du värkar alldrig ha sätt på idol och hört vilken talang han är. Du kanske gillar sånna där fjantar som Danny, Darin och Ola. Men Erik försöker ju VÄRKLIGEN inte vara sån. Kollade du på idol i fredags? Då kanske du hörde vilken underbar röst han har, på Bed of roses började jag nästan gråta. Så bra var det!!! Skulle kunna skriva 1000000 underbara saker om Erik, men nöjer mig med att säga: SKÄRPNING! Erik är helt underbar, det är bara för dig att förstå!

8:49 AM
Rosa said...
erik e kanske inte min favvorit, men han sjunger skit bra, de e bara att FATTA nötarsle!!!Du sjunger säkert skit fult å e ba avundsjuk på underbara erik!!!!! Och vadå puppyeye??? Gör inte Danny de då eller??? Jag såg en interjuv mä Erik, han sa att hann ìnte gillar att bli kallad snygg-erik! Så gå å skit ner dig!!!!!


6:47 PM
Anonym said...
Nån e visst lite avundsjuk... Vad jobbigt det är att se och läsa när någon har mini-självförtroende och måste tracka ner på andra för att må bra själva. Vilken tur att vi slipper se dig i TV-rutan varje fredag, Eveliiiiiiiina! Tack för att det faktiskt bara är här du syns och hörs. Och försök skaffa dig ett självförtroende istället, det kommer klä dig så mycket bättre.


Anonym sa...
Säg inte att han sjuger fel, han gör olka låtar och det ska du accpectera och inte bara skriva: Åhh, shayne ward måste bättra sej, det finns för fan människor som älska han, som jag !!! Jag blir så jävla förbanad !!!! Skriv nått vettigare inte bara kretik. Tänk på det !

5:41 PM

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Mitt namn är Sara och det är jag som har det officiela street teamet för Neverstore och är med i artikeln du nämner i denna blogg. Jag har inga problem med att folk inte tycker om Neverstore och att hata folk som precis gör detta verkar lite skrämmande, precis som du säger. Jag kan försäkra dig om att vi inte tillhör denna grupp. Ville bara säga det ;)