tisdag, mars 18, 2008

Har du tv, var god betala

Jag vill bara skrika rakt jävla ut över hur jävla fucked upp denna jävla värld är. Ledsen om jag tar i här och kanske använder otillbörliga kraftord men satan i gatan. Jag pratar nu inte om kriget i Kongo, som bara hamnar på löpsedlarna högst en gång om året, men som vi i väst dagligen drar vårt lilla strå till stacken för att göda genom att köpa mobiler som innehåller en mineral som landet är rikt, nämligen kobolt. Nej att ta upp en sådan världsangelägenhet skulle ju vara att be om alldeles för mycket uppmärksamhet. Jag behåller proportionerna och öser ur min avsky över tv-licensen istället. Ett i-landsproblem utan dess like, med betoning på ett stort jävla problem.

Problemet är att jag inte kan välja om min tv ska ta in Svt eller inte. Det är ju sjukt smart att uppfinna en maskin, langa in två kanaler som landets befolkning omöjligen kan välja bort, för att sedan dra slutsatsen att om dom har en tv, så nyttjar dom garanterat dom där två töntiga jävla kanalerna. Okej, jag vet att det är fler än två men det är min pappa som kollar på Barnkanalen, inte jag, så jag orkar inte bry mig om den eller någon av de andra.

Tvångsanslutning. Vad är det för jävla kulturdikatur vi lever i? Jag bara undrar. Har du tv, var god betala. Fri television borde väl rimligen innebära att jag också borde ges den fria möjligheten att välja huruvida jag vill se på Svt och nyttja public service eller inte?

Och så kommer då detta. Hur fan ska dom kunna kolla om jag kollar på Svt Play eller inte? Ska dom börja kolla datorinnehav nu också? Dom är ju för fan helt jävla sjuka i huvet. Man önskar ju att borgarna, med anhang kunde göra något vettigt av den tid som är kvar avskaffa tv-licensen. Tack för mig.

/ Edert nötarsle, mer reaktionärt en någonsin förr

Inga kommentarer: