onsdag, augusti 05, 2009

Paranoida Pelle

Ni kommer tro jag skämtar nu, men Allan Ballan vägrar kasta kondomen i soporna. Personligen är jag en stark förespråkare av att toaletter ska ta skit, och endast skit. Jag har förklarat varför för Allan Ballan kanske femhundra gånger, men han tror att om han lägger kondomen i soporna kommer sopgubbarna, som är maskopi med polisen, när dom hittar kondomen där de står och gör ingenting annat än går igenom folks skräp, lägga den åt sidan. När sedan polisen fått vantarna på Allan Ballans säd förvara dom den tills det sker en ouppklarad våldtäkt. Vips så planteras kondomen med Allan Ballans säd på brottsplatsen, och han blir oskyldigt dömd för ett brott han inte begått.

Nu tror ni att jag driver men Allan Ballan har inte minsta tillstymmelse till humor i sin 185 cm långa, 90 kilo tunga kropp. Det är hundra procent tungsinne för hela jäkla slanten. Eftersom han nu vet att jag inte vill att han spolar ner den, så gör han det i smyg. Varje gång tvingas jag påminna honom om det, men likväl hör jag ljudet från toastolen, och ett urskuldande om att det redan är för sent. Och bara för att jag inte vill att han spolar ner den så skyndar han sig att göra just det. Jag tror detta är vår fäll ner toaringen eller inte fajt. Men jag får väl vara glad, det skulle ju kunna vara något annat.

2 kommentarer:

Linnea sa...

Haha, helt vansinnigt! Det är ju precis samma logik som vid dina nattliga taxiresor! Your perfect match! ;o)

Anonym sa...

Eller så är Allanballan rädd att du ska ta hans säd från den slängde kondomen och göra dig själv gravid med den, har hört det förut och INGET förvånar mig när det kommer till en del ;)