fredag, augusti 21, 2009

Min stockholmskväll

Vilket ställe är du oftast på? Mama africa.

Favoritbar?Ljunggren.

Favoritklubb? Den jag driver i mitt sovrum varje dag, från när jag vaknar tills när jag somnar, jag kallar den Cuckoo's nest, och den kommer en vacker dag flytta ut till en lämpligt stor lokal i Stockholmsområdet. Bara bra reggae och dancehall!

Hur viktig är musiken när du går ut? Det varierar. Blir jag meddragen av någon annan så är jag beredd att leva med nästan vilken musik som helst, då är jag ute efter sällskapet, men får jag själv välja går jag oftare efter musiken, än klientelet.

Stockholms bästa dj: Ashman.

Här firar jag min födelsedag: Först indiskt eller thailändskt, sen någon öl, och sen valfri urban eller latinklubb, allt i glada vänners lag.

Här skulle jag fria: Inte för att det lär hända, men Skinnarviksberget ligger väldigt bra till.

Undviker: Ställen där jag inte känner mig med bekväm, och känner mig otrygg. Typ där kriminella element gör uppgörelser, eller där det endast handlar om yta.

Om du sitter själv i en bar, vad gör du? Messar, kollar på folk, och hittar på historier om deras livsöden.

Är du stammis någonstans? Mama africa. Börjar väl så smått bli en del av interiören.

Vad beställer du alltid: Vitt vin.

Vad dricker du helst: Mojito. Men min religion( läs diet) förbjuder mig, så då brukar det bli tequila eller gt istället, om jag vill ha något starkare.

Äter på väg hem:Det beror på var jag befinner mig rent geografiskt. Om Söder,typ Götgatan, en gyro på Medis, om Slussen eller City QP, om Odenplan en kebabrulle. Under mina dagar på Jensens hade jag en fabläss för pizzaslice från Sleven, men dom har gjort om den till en minipizza som inte alls är lika god. Som ni hör gillar jag mat.

Äter dagen efter: Vad som helst som min religion ( läs diet) tillåter. Brukar få något sjukt sug efter kött, en gång åt jag vad som kändes som ett kilo stekt lövbiff. En grillad halv kyckling kan också sitta bra.

Vad är det första du gör när du kommer hem? Kissar.

Om du fick återuppliva en klubb i Stockholm, vilken skulle det vara? Varför? Mycket svårt. Studio One som det var runt -04, eller Matador som det var sommaren -06.

Vilken utekväll skulle du ge allt för att slippa återuppleva?Den gången då jag drack mig apfull på min kompis födelsedagsfest, gick på Metropol i Sumpan, blev uppraggad i T-banan av någon kriminell latinokille, kallade min kk för knullunge, fick en hjärnskakning och spydde tre gånger utanför Donken på Fridhemsplan utan att någon frågade hur jag mådde.

Hur är du att springa på ute? Kan nog vara ganska påfrestande om jag är på det humöret. Jävligt charmig, men samtidigt tankspridd som bara fasen. Intensiv är ett ord folk använder för att beskriva mig.

Hur länge är det värt att stå i kö? Beror ju helt på när klubben stänger. Desto närmare stängning, desto mindre värt.

Bästa sättet att få kontakt med någon: Börja med att söka ögonkontakt kanske? Kan bli svårt annars. Sen börja prata om precis vad som helst.

Bästa gå-ut-plagget/plaggen: Vill man dansa så är ju en tajt kjol inte idealiskt. Vill man ragga är dock kort klänning eller kjol en höjdare. Självförtroende är dock allra snyggast.

Bästa baren/utestället att vara ensam på: En där det är så mycket folk att det inte märks att man är ensam.

Kan man träffa kärleken ute? Ja, det gjorde jag. Juldagen -08 på Berns terass. Det varade tre dagar. Har inte hänt sen dess, men jag tror och hoppas.

Har du blivit utslängd någon gång? Näe, och det är jag jävligt stolt över.

Har du blivit dumpad på krogen/klubb någon gång? It´s been known to happen!

Har du fejkat stämplar? Nej, för när jag gick på högstadiet skrämde dom oss med att om vi gjorde det,så skulle vi bli portade från Söder, som var min hemfritidsgård. Och jag hade, pga min väldigt auktoritära pappa, sjuk respekt för fritidsledarna, i synnerhet en som hette Lena.

Förfest eller efterfest?Förfest. Förväntningar, förtvivlan, förhoppningar.

Inga kommentarer: