måndag, augusti 31, 2009

Liar liar

jag har funderat mycket på varför hashtomten jag träffade för några veckor sedan, och som jagat mig något år eller så, ljög om sin ålder. Och det enda jag kommit fram till är att han gjorde det föra att han kunde. Och för att han antagligen inbillade, och intalade sig själv att ingen någonsin skulle ertappa honom. Han hade inte räknat med att supersnoken Eveliina Kokko skulle sitta framför sin burk hemma på sin kammare och leka privatdeckare, och på mindre än två dagar lyckas få fram inte bara hur gammal han var, utan också vad han egentligen hette.

Egentligen är jag inte ett dugg förvånad. Men samtidigt blir jag förbryllad över hur grovt han underskattar sin omgivning. Han tror för det första att alla tror blint på allt han säger. Nu säger jag inte att han är en luffare, men någon som röker på konstant skulle i alla fall inte jag ha fullt förtroende för. Men det förväntar sig alltså han. Vidare förstår jag inte hur han kan tro att han någonsin ska kunna inleda en vettig relation med någon av de där fjortisarna han träffar, när han inte är uppriktig med dem från början. Tror han på allvar att det skulle vara okej med dem att han påstår sig vara tio år yngre än han i själva verket är? Hur kan tro något sånt? Det förstår jag verkligen inte. Hur man efter att har ljugit om en sån sak, ska kunna lita på något han häver ur sig. Bortom mitt jäkla förstånd!

3 kommentarer:

Baddest Model sa...

Många "män" ljuger konstant om allt, deras ålder, deras namn, var dom bor, och ibland vem dom bor med.
Ibland ljuger dom om sådana onödiga saker, som om vi aldrig skulle få reda på sanningen, den kommer alltid ut.
Det var som en gång i Solna där jag träffade en trevlig man, men insåg snabbt veckorna därpå att han inte var runt 30 och att han heller inte bodde ensam, eller var ägaren till den stora svarta jeepen vi körde runt i. Ha, sjukt att vissa män tror att dom kan spela sina spel i evigheter och att kvinnorna aldrig får reda på sanningen. Det samtalet från hans fru var en överraskning, men det var nog väntat.

Some men never learn, nu ser man han på klubbarna där han jagar unga tjejer medans frun är hemma, misshandlad med ungarna.

Tradegy nuh true?

Eveliina Kokko sa...

och vad gjorde du som bor i malmö där? försöker du "stjäla" våra män?

baddest sa...

Jag bodde i Sthlm en vacker gång i tiden, fina minnen därifrån.

Bor i Köpenhamn idag, underbar stad, men saknar maten och affärerna i Sthlm.