torsdag, juli 16, 2009

Locobase

Eftersom jag är less som fan på att flagna, vilket jag obegripligt nog gör trots att jag scrubbat mig varje kväll i bastun i två veckor, och sedan dessa varje gång jag duschat, uppsökte jag idag apoteket. Kvinnan hade då mage att hävda att jag fått soleksem. Nej det är inte soleksem. Det kliar inte, jag är bara torr! Jag behöver inte en hydrokortisonsalva, jag vill ha ett mjölkbad! Trots att jag hatar locobase tog jag den förpackning hon gav mig, men jag kommer inte ha tålamod med den där tuben särskilt länge. Det tar säkert hundra år för den att torka. Hundra år! Och sen tyckte hon att jag skulle använda kylbalsam. Men jag har inte bränt mig, jag skyddar mig, hur svårt kan det vara att fatta? Vi pratade helt enkelt inte samma språk. Nu ska jag steka två dagar och hoppas att de sista döda hudcellerna på min kropp flyr fältet.

När jag stod där och väntade på att få prata med biträdet kom det in en ganska snygg kille. Han hade dock lite sliten blick vilket fick mig att stå och vela om jag skulle banga eller inte. I det avseendet är jag verkligen skadad av filmen Vuxna människor. För mig handlar det aldrig om folk i rulltrappor, utan människor överallt hela tiden. Det blev hursomhelst ännu jobbigare när jag såg honom gå ett varv i butiken och sen mot kassan där han tog ett paket kondomer. Eftersom han såg så sliten ut, verkligen sjavig till kläderna, undrade jag om bruden låg kvar hemma i lägenheten och väntade på honom. Det var det intrycket jag fick. Kanske för att han verkade lite irriterad. Livlig fantasi, men jag kan inte hjälpa det!

Jag har också inhandlat en kastrull. Detta eftersom jag köpt en menskopp som efter varje mens ska kokas. Fräscht I know, men så sjukt mkt fräschare än vad bindor, tamponger och troskydd någonsin kommer vara.

Denna kastrull inhandlade jag på Clas Ohlsson. Där såg jag också det mest skrattretande jag sett på länge. En kvinna runt minst 55+ som kämpade riktigt hårt för att vara inne och hipp, genom att ha ett par såna här skor, men som antagligen på grund av just sin ålder, inte klarade av att klämma ner sina av klimakteriebesvär o så svullna små fossingar i ett par riktiga skor med justerbar rem, istället köpt ett par där remmen är i kardborre! Jag dog. Kassören trodde jag skrattade åt honom, men jag kunde inte hålla mig, det såg bara för jäkla taskigt ut. Jäkligt synd att jag inte kan hitta någon bild, för jag vet att det hade kunnat glädja fler än mig.



Inga kommentarer: