fredag, juli 04, 2008

Then a hero comes along

Jag älskar biträdet på Guldfynd i Solna Centrum.Hon är min vardagshjälte.Jag kan nog inte med ord beskriva hur tacksam jag är över att hon finns.

Jag ska, eller kanske i stunden redan är, till Finland.Eller på resande fot. Och behövde därför ett reseetui till mina smycken.Jag hade sett såna på Indiska men tyckt att dom var för små och inte ens slagits av tanken att jag behövde dem,förrän jag typ köpte halva Glitterbutiken och därför också vill förvara alla tusen ankelkedjor jag köpt på ett bra sätt.Men i Solna Centrum finns inget Indiska.Det är för övrigt den enda butiken jag på allvar saknar i Solna, annars skulle Solna Centrum vara precis lagomt.

Jag gick i alla fall in på Albrekts Guld men är hade dom bara ett som kostade alldeles för mycket.Och sen gick jag in på Guldfund varpå denna underbara ängeln frågade mig om hon kunde hjälpa till.När jag förklarat mitt ärende gick hon bakom kassan och drog fram den här underbara lilla rosa asken, som jag, hör och häpna, FICK AV HENNE.GRATIS! Min tacksamhet vet alltså inga jävla gränser. Det är helt fantastiskt.

Inga kommentarer: