onsdag, januari 02, 2008

Tv 4 visar dubbelavsnitt av Heroes. Det krockar olyckligtvis med den djuplodande dokumentären om Victoria Beckham som trean visar.Samt andra avsnittet av Age of löv. Ännu ett sånt där i-lands problem som min annars så problemfria vardag är fylld av.

Age of löv var för övrigt mer än lovligt tuttfixerat, men, och notera detta väldigt noga, endast när det kom till de yngre tjejerna. Då skulle det zomas in på tuttar och rumpor, mycket strategiskt hade man placerat ut en rockring bland tjejerna också, vilket väl inte kan vara annat än någon producents erotiska dröm, eller väldigt fördomsfulla uppfattning om vad som är målgruppens heta önskan, att se en halvnaken Barbiedocka stå i högklackat och rocka rockring. Oh, how far we have come!

Och det var då ett jävla tjat om åldersskillnaden.Det kan jag leva med, men det är ju fan pinsamt att se den där himbon stå och säga att han "aldrig dejtat äldre kvinnor". När han säger det så får han det att låta som om kvinnorna är i alla fall över 55. Dessutom så är jag helt övertygad om att flertalet av de äldre kvinnorna har mycket att vinna på just sin ålder.Om dom nu inte låter sig hotas av kaxigheten hos vissa av de yngre förmågorna.

Inga kommentarer: