söndag, januari 06, 2008

Ikväll visar trean Victorias Secret Fashion Show. För någon med ett bmi över 23 är det direkt plågsamt att kolla på ett gäng tjejer som alla är över 175 men inte väger mer än 50 kg. Även om jag ska försöka gå ner några kilo i år så finns det andra, bättre sätt att motivera mig på.

Men jag är tveksam till om det är att kolla på Biggest Looser, som nu går att åskåda på femman.Emellanåt blir jag peppad, men lika ofta så ser jag dom där överfeta människorna och tänker att jag inte alls behöver gå ner, för jag är ju långt ifrån lika illa ute som dem. Det här samtidigt som jag unnar mig ett par riskakor för många.

Till saken hör att jag nu dras med en förkylning som vägrar ge med sig. Detta eftersom jag under förra året inte åt något med socker öht.Inte heller chips eller popcorn.De få gånger jag ville ha något dylikt blev nyss nämnda riskakor mitt substitut.Men så slog till förra veckan och försökte ta igen allt jag gått miste om.Och åt alltså socker för att räcka till ett mindre u-land.Jag åt ungefär lika illa som en Duärvadduäter-deltagare, och mådde därefter. Sen när jag slutade coldturkey i tisdags, efter att ha avslutat min frossarvecka med en gigantisk lösviktsgodispåse och en massa praliner så blev jag väldigt väldigt sjuk. Kroppen bara skriker efter mentos, center, daim, vad det nu vara månde. Men kanske i synnerhet center eftersom det var ett av de få grejer jag inte hann äta förra veckan. Det här var bara en parantes, helt apropå ingenting.

Inga kommentarer: