fredag, oktober 05, 2007

The Riches avbetat. Och jag är väl mer eller mindre såld även om jag hade hoppats på mer skratt och mindre drama. Vill inte ha med ngt deppoknarkande. Där har serien mycket att vinna på att snegla ännu lite mera på Weeds, som serien ju känns mer än lovligt lik.Plus i kanten för att Mitchum Huntzburger fortsätter spela elakt kapitalstsvin, den rollen klär honom verkligen.


Shannon Marie Underwood som spelar dottern Di Di är i mina ögon rena rama kopian av Linda Cardellini, mest känd som Samantha i Cityakuten, de kunde ju vara systrar.

Att trean väljer att visa The Riches på fredagar blir än mer oförklarligt när man betänker att femman passar på att reprisera Myggan, Boston Tea Party. Som om de redan valt att kapitulera inför fyran och Idol.Trean väljer alltså att mitt emellan reprisen av Skilda morsor/ Svenska hits och Extra, Extra, att visa The riches, som väl att döma av sändningstiden ingen på kanalen verkar tro på. Eller så tror man på allvar att folk väljer bort Idol framför Eddie och Minnies klåpare.

Nu fortsätter jag med Criminal Minds. Dåligt men på ett bra sätt.

Inga kommentarer: