måndag, oktober 01, 2007

Idoljesus

Så. Christoffer Hilding ser ut som Jesus. Något som jag först trodde var en slump, men som när han outat sig som helkristen, visar sig vara helt och hållet meningen.Vad jag dock undrar är varför Tv 4 så hårt bryr sig om att lägga ner tid och pengar på att medieträna dem som Breitholdz gång efter annan kallar "artisterna", när de ändå går ut i pressen och spyr ut om bilolyckor, rattfyllor och idolträffar med Carola? Eller är medieträningen ett led i att få dem att inse värdet av att ta upp just alla dessa saker för att flytta fokus från andra ämnen? Vad gäller Hilding så kanske han förlorar några röster, men vem vet, han kanske får jobba med Carola i framtiden.

Precis som alla andra redan hunnit påpeka så ser den där Daniel fullkomligt galen ut på scenen. Som om det inte vore nog att hans armar fladdrar som på en parkinsonspatient, intrycket av honom som mentalpatient förstärks ytterligare av att stylisten någon gång förra veckan satte på honom en kofta som om man inte mer än bara gav honom en hastig blick såg ut som sån där tvångströja ämnad just för att hålla armarna i styr. Att stylisten på Idol går lite wild and crazy är väl inget nytt, tidigare har detta blivit väldigt tydligt när man sett vad tjejerna haft på sig, men att detta nu även börjat drabba killarna är inget välkommet inslag.

Varför Sam är så omtyckt är verkligen beyond me. Han är 33 men ser ut som 18, och det inte alls i någon positiv bemärkelse. Han saknar fullkomligt personlighet och utstrålning, vilket verkar vara en grundförutsättning för att få vara med, kolla bara på vilka ytterligheter man har tagit till för att göra Andreas mer idolig, men jag hoppas innerligt att han åker ut snabbt som bara ögat.

Inga kommentarer: