söndag, december 20, 2009

Ett virrvarr av kiss,bajs och mensblod

Jag har kommit på en sak som kan vara rätt jobbig med menskoppen. För jag hör till dem som tömmer den i toastolen, och det när jag redan sitter på den. Oftast gör jag det ytterst reflexmässigt utan att tänka på det, vilket gör att det bara är en tidsfråga innan jag tappar ner koppen i stolen och tvingas se den ligga där och simma runt i kiss och blod och kanske till och med bajs.

Ni vet när man kommer på något riktigt äckligt och inte kan sluta tänka på det. I ett avsnitt av Hells kitchen var det en kille som lyckades skära av sin fingertopp på ett rivjärn. Klantigt ja. Men det var åsynen av hans blodiga fingertopp som etsade sig fast på min näthinna. Hur jävla ont det måste göra. Själv har jag lyckats med konststycket att både en och två gånger skära mig på en skärmaskin, en som sån man använder för att skära skinka, ost, rostbiff och allsköns godheter, och bara för att pappa alltid sa åt oss att vara försiktiga var jag alltid inställd på att någon skulle gå hem med ett blödande sår. Min poäng är att när man väl börjat tänka på något man inte ska tänka på, tycks man inte kunna tänka på något annat.

Och så är det alltså just nu med min menskopp. Hur den simmar runt i ett virrvarr av bajs, kiss och mensblod är det enda jag tänker på. Kul!

2 kommentarer:

Janne sa...

Självklart kommer det att hända att den ramlar i, oavsett om du tänker eller inte. Bäst för hälsan är att inte tänka på det och höja stresspåslaget.

Anonym sa...

Tvångstankar kallas det. Jag har precis fått en som handlar om att jag ska tappa mitt headset i toan när jag står & pissar. Liknar ju din på sätt och vis...