tisdag, december 15, 2009

Ankmun

Det är en tjej på mitt jobb som tycker att det vettigaste att lägga pengarna på i dessa kristider är sig själv. Då kanske ni tror att hon varit på spa över helgen, men sen det har hon inte. Istället har hon gått till Akademikliniken och bytt in några tusenlappar mot någon slags kemisk gegga som gör hennes läppar stela och svullna.

Jag som begåvats med fylliga läppar till en följd av goda gener har noll och ingen förståelse för detta. Det ser rätt festligt ut,just för att de är så plutiga.

Eftersom jag är lite konstigt lagd vill fråga henne rakt ut om hon gjort en injektion, och det bara för att se hur hon skulle reagera. Jag föreställer mig att det skulle kunna bli en riktigt rolig sketch. Hur hon blir helt tokigt röd i ansiktet och inte vet vad hon ska svara, samtidigt som det är jätteuppenbart att hon har förstorat dem. Eller så nekar hon fullkomligt. Men det är hon nog inte stark nog att göra. Till saken hör att hon är den mest intetsägande människan på hela kontoret. Pratar inte med någon om hon absolut inte måste. Jag överdriver inte.

Samtidigt tycker jag ju det är lite sorligt. Kunde hon inte gått i terapi istället? Men vem är jag att döma. Det är först på senare tid det gått upp för mig hur skämmigt det verkar vara att gå i terapi. Gör man det är man ju sjuk i huvudet. Hon vill ju bara förstora sina läppar, vad är det med det?

7 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA va fräck du är. Lyssna vem fan är du att döma andra, om hon vill förstora hennes läppar är det väl hennes problem. Mår du så dåligt att du måste hacka på andra för att själv må bättre?

Eveliina Kokko sa...

jepp. vilken människokännare du är. du borde bli psykolog...

Anonym sa...

Vad menar du med att det är skämmigt med att gå i terapi? Är du ironisk då? Jag kan inte förstå varför man skriver en sån grej?
Det skämmigaste är ju när man sitter och skriver om folk på det här viset, istället för att konfrontera - barnsligt.
Låt henne ha en konstgjord ankläpp om hon vill, du har ju dina genom dna och dylikt, så varför hata på henne?!?!

Eveliina Kokko sa...

ja, jag är ironisk. att det skulle vara skämmigt är något jag bygger på mina egna erfarenheter av att säga att jag gått i terapi. att man är då är sjuk i huvudet är kommentarer jag fått utstå. sen att du tycker det är skämmigt att jag sitter här och skriver om det, det ligger hos dig, jag kan inte förändra sättet du uppfattar de jag skriver på, det kan bara du göra.

Anonym sa...

Varje gång du får ett nytt arbete borde det gå ut en utlysning om potentiell skitsnackare. Inte sjysst att snacka skit om arbetskamrater. Får du jobb på min arbetsplats vill jag gärna att det åtföljs av en utlysning...
Hon har inte bara injicerat sina läppar utan också samhällsekonomin. I dessa kristider behövs konsumtion, och speciellt köp av servicetjänster som kräver tät arbetskraft för att utföras. Hon borde få en eloge.
Ha det gött !!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Sara sa...

"Det skämmigaste är ju när man sitter och skriver om folk på det här viset, istället för att konfrontera - barnsligt"
Det tycker jag är jätte roligt sagt, skriven från en person bakom en dator som själv inte ens vågar skriva sitt namn på sin kommentaren. Du verkar ju jätte modig själv.... absolut.

Hon har skrivit sin åsikt. Låt henne vara. Vem fan e du att döma henne precis så som du säger att hon inte ska döma någon annan? Men du kanske tycker att det är ok när de kommer från ditt håll? Då kanske det inte är lika hemskt? Eller?
Bloggen är uppe för alla att läsa om de vill. Om du tycker att det är så jobbigt och du absolut bara MÅSTE skriva en kommentar anonymt så ingen vet att de är du, Så föreslår jag istället att du antingen stänger av din dator och går därifrån. Eller bara inte går in på den här sidan nå mer. Det var väl inte så svårt? Du MÅSTE Ju faktiskt inte läsa... det är ett val du själv gör.