måndag, januari 25, 2010

Till den det berör

Hela poängen med den här bloggen är att jag ska skriva vad jag tycker om saker och ting. Att då folk retar sig på det kan jag göra väldigt lite åt, det är liksom hela poängen. Det är väl bara att inte läsa den kan man tycka? Men när det visar sig att folk läser bloggen, för att med flit sätta dit mig, och få mig att framstå i dålig dager, och gång på gång googlar mitt namn och med jämna mellanrum läser min blogg, bara för att man inte kan hejda sin nyfikenhet, då börjar jag fundera på om det verkligen står helt rätt till i huvudet? Och det på arbetstid, på en dator som ligger på arbetsplatsens företagsnamn? Jag vill med andra ord göra alla dem som tror att de är så jävla smidiga och sitter på sin arbetstid och anstränger sig för att försöka hitta något de kan använda emot mig, som om jag faktiskt inte kan stå för vad jag tycker, tänker eller känner, att jag kan se exakt när de är inne på min blogg, och varifrån de surfar. Så mitt förslag är väl att de ägnar sig åt sina arbetsuppgifter istället, vad nu de må vara. När de har tid att sitta och läsa detta istället kan det väl inte vara särskilt svåra saker vi pratar om? Är du uttråkad så skulle jag råda dig till att byta jobb. Och läsa min blogg på din fritid, inte tid som du får betalt för! Over and out.


Tillägg: och nej. Jag tänker inte blogga om er hur gärna ni än vill tro det. Och gör jag det kommer jag göra det på ett så utstuderat jävla sätt att ni kommer att nojja er galna över om det verkligen är er jag syftar på. Så jävla intressanta är ni trots allt inte, även om ni verkar tro det.

1 kommentar:

Sara sa...

underbart. att i dessa svåra tider som nu med att hitta jobb och allt så finns de vissa som sitter med ett heltidsjobb och ändå inte kan sköta sina arbetsuppgifter? haha. Det ingår väl ändå inte i någons jobb att "hålla koll" på en specifik persons blogg.

Och till folk som stör sig, kan man ju fråga; Har ni hört talas om yttrandefrihet? Och dessutom, vet ni syftet samt innebörden med att ha en blogg?
2010 människor. Bloggar är nutidens dagböcker fast lite mindre privata ;P hehe
tror inte någon fick skit för att skriva sina åsikter/störningsmoment samt tankar i sin dagbok varje kväll förr i tiden?

det finns andra saker som händer här i världen som man kan lägga ner sin tid på. Tänk på Haiti! hahaha

Du roar i alla fall mig :)

och ni som får henne att ha ännu mer att skriva om. Go for it!! intriger ger alltid fler läsare ;)