onsdag, januari 06, 2010

....

Har gått och väntat på att jag ska få det där förskräckliga kedjebrevet som uppmanar mig att skriva i min statusupdate vilken färg min bh har. Men sen när det väl hände, och min newsfeed sakta men säkert förvandlades till en vägg av olika färger, så var det inte ens lite irriterande. Det vara enormt påfrestande.

Och jag känner mig som jordens tråkmåns som tycker det. Jag skulle bara låta det gå mig förbi, och tro mig, jag jobbar på den biten. Men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är så ofattbart patetiskt. Patetiskt! Skulle någon man vid sina sunda vätskor komma på tanken att mejla ALLA killar i sin vänlista och uppmana dem att skriva vilken färg de har på kalsongerna? Nu kommer ju det förmodligen hända, men då bara för att vi började.

Det jag absolut inte förstår är vad i detta som är tänkt vara roligt? Att det sitter killar och undrar varför alla tjejer helt plötsligt postar en färg? Om de ens bryr sig? Ligger kittlingen att de inte ska veta? För jag förstår det inte.

Seriöst. Det finns kvinnor som inte har rösträtt, varje dag våldtas hundratals kvinnor systematiskt som ett led i krigföring och vad gör vi? Jo vi postar färgen på vår bh på Facebook.

3 kommentarer:

Kassie sa...

Hehe vad roligt att du blir upprörd.

För mig låg inte kittlingen i vad killarna skulle tycka, utan i att se hur snabbt det spred sig. Sociologiskt, MÅNGA nappade.

Janne sa...

Jaha! Det är det. Fan vad sexigt.

Anonym sa...

Jag uppfattade det inte riktigt så. Utan som en girlpower-grej (a la sent 90-tal) men ändå. Kan ha fel, dock. Men, typ som en knäpp på näsan till killar. Med färgerna.

/RvS