måndag, januari 11, 2010

På spåret

När jag kom hem från jobbet igår natt och inte kunde somna för att jag var så förbannat jävla hungrig, då jag inte ätit annat en kebabrulle på hela dagen, kollade jag på På spåret. Jag blev helt chockad över att F&F inte visste vad afk och brb stod för. Jag kan köpa att Lena och Bo Sundström inte vet det av någon anledning, men F&F borde väl ha hjärnkoll på sånt? Det är väl deras jobb att hålla kontakt med sin fanbase? Eller är det bara som jag inbillar mig. Jag vet att det är mycket svårare när man sitter där och är stressad men när jag säger att jag är chockad är jag helt uppriktig.

För övrigt kan jag ändå förstå lite av tjusningen med På spåret, även om det är det sista jag skulle kolla på en fredagkväll. Man lär sig något, kan pröva sin tidigare kunskaper och det är lite lagom småmysigt. Och så tyckte jag det var jättekul när Lindström pratade med svensk finnebrytning. Sjukt roligt! Aldrig hört.

Men Ane Brun? Skulle hon på en begravning efteråt eller? Jag älskar hennes cover av True Colors, men hon var så sjukt okarismatisk att jag storknade.

1 kommentar:

Stockholm Smygstyle sa...

...eller att ingen, jepps INGEN, visste vad Yakuza var. Inte ens när de sa att det är benämningen på japanska maffian trillade poletten ner. Jättekonstigt när det är ett mycket vanligt ord.

...annars är F&F väldigt allmänbildade. Men Yakuza, hallå.

Hm, just ja, visste de inte vad brb var?

Vilka pensionärer.