tisdag, juni 23, 2009

Velpottan Vera

Jag måste sluta hålla på och vela mig. Bara måste. Först det där med Samoa Mavala nr 61, som jag nu av Mavalatanten på Åhléns fått veta har tagits ur produktion. Varför finns den då fortfarande med på hemsidan? Varför var den med i nummer av Sofies mode jag vet inte när det nu var? Varför stod jag och höll i en flaska på den där syltan i Tensta Centrum? Hon försäkrade också att Hong Kong och Samoa var så gott som identiska, så det är bara i min hjärna. Finns ingen vits att jaga det. Men tell that to min samlande ekorrhjärna.

Och så hade jag tänkt köpa sololja,faktor 2, från Hawaiann Tropic. har besökt Parelle i Kista C kanske fem gånger och stått och stirrat på flaskan, men tänkt att jag ska vänta tills jag skaffat en bra grundbränna, och tills den faktorn jag har nu, nr 6, är slut. Snålfinnen ni vet. Och så idag, på Åhléns, är den så klart slut. Så nu måste jag masa mig till Kista för att inhandla denna. Vilket väl lär bli imorgon, då jag ju måste ha den till på fredag då jag ska använda den.



Och så är det inte så mycket det faktum som att den faktiskt fanns inne som gör mig förbannad, utan att den inte finns i butik, men finns på nätet, som gör att jag är lite allmänt pissed off på HM. En underbar skjortklänning i seglarblått kostar 100 spänn i butik på rea, men min ariska jättebyst sätter stopp för att jag ska komma i en 40:a med hedern i behåll. Jag har alltså kuskat Storstockholm runt i jakt på en 42:a utan någon som helst framgång. Tills jag ger efter för frestelsen och kollar på nätet och kan konstatera att det där finns gott om den, men att den kostar 124,50, och att jag ju på det måste betala frakt också. Ollon och ekblad! Nog för att jag vill ha den, men inte så mycket!

( Okej nu kostade den visst 69,50 så jag slår väl till då)

Inga kommentarer: