fredag, december 31, 2010

2010

Årets låt: Crown H.I.M - Lutan Fyah. Eller Save yourself med Jah cure. Eller Big Machine med Mr Lexx.

Årets film: Inception.

Årets läsning: Filter. Bästa underlaget för conversationstarters ever tror jag.

Årets outfit:Mohedasandaler, jeansjacka, brun skinnväska, svart fodral och fina stora örhängen. Samt överdrivet mycket Versace Christal Noir.

Årets album: Love me back, Jazmine Sullivan samt Facit, Säkert.

Årets bästa köp: Min säng.

Årets sms (inkorg):" Vin check. Kondomer check. Kåthetlevel i topp. Ses vid 22.30."

Årets sms (skickat): Av respekt för mamma och pappa som ju av statstiken att döma läser detta så fegar jag ur. Men på det ovanstående följde en rätt illustrativ bild av vad som skulle hända senare. Så får ni använda er egen fantasi.

Årets tre bästa resor: Lövånger, maj då jag fick träffa underverket Nils Eddie Juhani. Uppsala reggae festival då jag blev sittande på tåget i 45 minuter på grund av personalbrist. Och varje minut jag fått sitta shotgun med <3.

Årets nya bekantskaper: <3.

Årets insikt: Livet är väldigt kort och väldigt sårbart. Har inte tid att sitta och fundera på saker och ting, eller omge mig med engergitjyvar som drar ner mig känslomässigt.

Årets besvikelse: Mavado på URF. Jag älskar honom verkligen i djupet av mitt hjärta men den spelningen kommer nog vara den i särklass sämsta konserten jag sett väldigt lång tid framöver. Bara att få se honom var stort men att han sen gjorde en så kass spelning grusade det en aning. Och om vi ska vara allvarliga för en stund.

Årets lärdom: Att jag psyiskt är starkare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag gick igenom något av det svåraste jag gjort i hela mitt liv, och allt som krävdes för att jag skulle komma ut levande var två veckors mental förberedelse.

1 kommentar:

Jennifer sa...

inception är bra :)