måndag, december 27, 2010

101227



Nu finns Strictly the best 42 uppe på Spotify. Bara det bästa! Har flörtat rätt friskt med en av artisterna på den skivan, men vem tänker jag inte avslöja!

Min mamma har varit här och om det finns något som är lite roligare än att blogga så är det att tjafsa med henne. Vi har tjafsat om hur man sorterar disken, om huruvida hennes tändare får ligga framme, att jag vägrade visa henne hur man loggar ut från FB, att jag vill att hon ska slänga äggskalen direkt och inte lägga dem i ett glas först, hur saker ska stå i kylskåpet. The list goes on.

Hon åkte hem igår och efter att jag lämnet henne på Bromma flygplats gick jag förbi Bromma Blocks för att kolla om jag kunde hitta något på rean. På Cubus hittade jag ett skärp. I övrigt kammade jag noll. Jackan jag spanat på sen oktober var på rea men den är samma färg som jackan jag redan har så då spelar det mindre roll att den är desto varmare. Klippte mig av en klåpare som tog tjugo spänn för att föna och styla och det utan att säga till innan. När jag beklagade mig på FB var det dock en barndomsvän som nu bor i Spanien som tog ner på jorden och sa att där kostar allt extra, så tjugo spänn är helt okej.

Gick på rean idag också, men nu i stan. Köpte en magtröja men den var inte på rea. Ansiktsmask och lite annat krafs. Glömde så klart fotfil så det blir till att traska till Vällingby imorgon. Inte mig emot.

Var jag än vände mig idag så stod dom där, pojkvännerna som blivit meddragna. Om de inte följde med i en svans efter sin flickvän stod dom som förstenade på det ställe där de var allra mest i vägen. Varför? För att de ska kunna ljuga för sina tjejer när dom frågar om kjolen som är en storlek för liten får dem att se tjocka ut? För att de inte orkar med tjafset som skulle uppstå om de sa att de hellre stannade hemma och kollade på vad som nu faller dem i smaken? Eller är jag könsstereotyp och fördomsfull nu? Det är bara det att dessa killar inget säger och är helt uttryckslösa i ansiktet. Och varför är det så viktigt för dessa tjejer att ha med killarna? För att de inte ska känna sig ensamma? Skulle det inte gå mycket fortare om de gav sina killar ledigt för en gångs skull? Ett förhållande kräver inte att man ska vara tillsammans hela jäkla tiden, faktum är att det nog är ett rätt bra recept för hur man lättast tar död på romantiken.

Om en timme drygt börjar repriseringen av Ingen bor i skogen. Det tänker jag inte missa! Speeddejt!

Inga kommentarer: