onsdag, april 07, 2010

Om inte

Klänning

Alltså. Föreställ dig att det är en sommarkväll. Du sitter med ditt vinglas och har precis avnjutit en skön grillmiddag. Du kanske ska ut med dina kompisar men just nu njuter du bara av att sommaren äntligen är här. I bakgrunden hör grym lovers som ger dig en massa förhoppningar om att det här kanske är sommaren du träffar Honom eller Henne.

Allt vore helt underbart om det inte vore för att den där klänningen var så jäkla snygg från Haléns hade långa ärmar. Långa ärmar funkar på sommaren om det finns en ryggurringning som gör att man kan blotta åtminstone yttepyttelite hy. Men när det som i fallet med den här klänningen är så att ärmarna är fullånga och urriningen i övrigt lämnar mycket att önska, ja då blir resultatet katastrofalt. Det blir tråkigt och intetsägande och något bara en frireligiös kommer använda, och det med hellånga leggings och ballerinor till. Den här klänningen har sån potential, men allt står och faller med urringningen och ärmarna och det gör mig uppriktigt sagt förbannad! Och så modellen de valt då. Okej att hon har lite midja men noll höfter, noll ruma och såna där lår som man bara har om man inte äter ordenligt, och dessutom lever på gymmet. Jag vill ha vanliga människor. Med vanliga såna jag ser i duschen på Friskis. Det finns vettiga tjejer som är skitsnygga men som har höfter också, det måste det väl rimligtvis göra?

Med ett par höga klackar och en chic bögslägga skulle den här klänningen kunna vara en killer. Om det inte var för ärmarna. Om inte.

Inga kommentarer: