måndag, april 12, 2010

Mr Lingala

Du bor hos din flickvän. Ändå knullar du vid sidan? Ursäkta men hur jävla dum får man bli? Hur i hela fridens namn ska du förklara för din flickvän att du sov borta? Endera är hon dum i huvudet, eller en självplågare av rang om hon går på din skit om efterfester mer än en gång.

Men sen då. Den här så kallade tjejen är verkligen pärla och jag tycker uppriktigt jävla synd om henne. Att hon inte redan slängt ut dig måste ju bero på att hon är ung, men du är allt bra korkad när du behandlar henne så här för det du inte tycks förstå är hur lyckligt lottad du är. Var ska du ta vägen när hon äntligen tar sitt förnuft till fånga? Ska du höra av dig till någon av alla de där anledningarna till att hon sparkade ut dig från första början, i hopp om att de ska hysa dig? Du är visserligen en underbart charmant man, men inte riktigt så charmant. Se till att fixa din skit, för ingen brud med minsta lilla bakom pannbenet kommer ta emot dig med öppna armar.

Jag föreställer mig att du inte håller kuken i styr just för att du känner dig kvävd. Det har gått för jävla fort och nu känner du dig stressad. Det är självdestruktivt som fan, faktum är att det är ett skolboksexempel på självdestruktivt beteende. För nu är det inte som om du ser till att ert förhållande tar slut, du sätter dig själv i en situation där hon gör slut åt dig. Om hon nu gör det. För en annan del av problematiken, som man absolut inte får bortse från, är att du kanske gör så här för att du kan. För att du vet precis how to pick em, för att de inte ska kasta ut dig även fast du varit dum i huvudet. Det man inte vet har man inte ont ut av.

Jag bara hoppas att hon kastar ut dig, och att det inte står någon där som är beredd att ta hand om dig, för du behöver lära dig en läxa. Om än the hard way. Du kommer fortsätta upprepa dina misstag tills du lärt dig av dem. Hoppas jag.

Inga kommentarer: