onsdag, april 14, 2010

Glass i stora lass

Slutade med socker och annat onyttigt första april. Innan dess tröståt jag rätt kraftigt hela mars av anledningar jag inte vill gå in på. Först hade jag ont i huvudet och svalget men nu är jag mer eller mindre back to normal, om man bortser från lite hosta. De som säger att sockerberoende bara är en myt kan gå och fetdö någonstans.

Det är dock en sak med de fysiska symptomen. Så här två veckor efteråt så kommer drömmarna. Alla som sett Dr Drew på tv vet att drömmarna är ett allvarligt tecken på abstinens. Visserligen ett tecken på tillfrisknande också, men fan vad sugen jag är kladdkaka efter nattens dröm.

Först satt jag i en limousine med Lady GaGa ( ja, jag vet!). Hon hade på sig den vita bodyn hon har i videon till Love Game och i limon, som såg mer ut som en pundarkvart än en limo, fanns det en riktigt sunkig äcklig soffa. Under den hade vår chaufför gömt en massa minikladdkakor, såna man kan köpa på ICA och Daglivs för 28 kronor. Där fanns kanske ett trettiotal såna, så det enda jag och Lady GaGa gjorde var att trycka i oss såna, en efter en. Hennes vita body var inte fullt så vit, kan jag säga.

Sen kom det fram att jag och kille skulle få frossa så vi fick beställa in precis vad vi ville och det gjorde vi också. Mer eller mindre allt i godis och glassväg som jag tycker om beställde vi in och åt.

Nu skulle ju det här kunna betyda att jag är trött på glass, godis och kakor, men faktum är att jag bara är ännu mer sugen på allt detta. Blä! Ännu mer irriterad blir jag när jag tänker på att jag ska på dejt idag och hade förhandlat med mig själv om att få pröva den nya Magnumglassen. För såna här drömmar kan man liksom inte leka med. Fett irriterande. Fett!

Inga kommentarer: