fredag, november 06, 2009

Dagens!



Först tyckte jag den var lite småjobbig, men nu har den verkligen växt. Den är genial. Fan, jag säger det om allt, det kan ju endera betyda att jag är underbegåvad, eller att populärkulturen verkligen är smockad med en massa begåvade människor.

Nu till texten. Jag antar att jag får vara glad att Tönten är så dålig på att höra av sig och att vi har så rysligt dålig tajming, skulle han vara en stjärna på att bekräfta mig men suga i sängen vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

Och så det där hon säger om hur han bara tar och tar. Där kan jag känna att hon ju lite får skylla sig själv som bara ger och ger, för ingen tar ju något som ingen är beredd att ge bort, if u get my drift? Och där kan jag å ena sidan känna att låten är bra för hon kan förhoppningsvis öppna ögonen på några stackars förvirrade tonåringar som tror att sex bara ska handla om att ge och aldrig få, om att tillfredställa idioter som inte har vett att själva erbjuda något utan bara tar och tar. Samtidigt visar hon på hur svårt det är att hävda sig, till och med för någon som är så kaxig och självständig som hon. Vilket kan vara befriande att höra. Så, slut på genusanalys a la poplåt.

Inga kommentarer: