måndag, september 21, 2009

Storhetsvansinne någon?

Finns det något negativt med stan och Sverige?
– Sverige har mycket jämställdhet och man får inte tycka vad man vill. Här får man tycka och tänka som man vill och ingen hoppar på en för det, men i Sverige är det fult att ha pengar och vara framgångsrik. När jag kommer hem till Sverige nästa gång får jag väl ta med mig en hjälm, ifall att folk kastar grejor på mig.

Kvinnan är ju helt världsfrånvänd, och som sådan ganska underhållande. Vadå inte tycka vad man vill? Förväntar hon sig att hon ska bli strykt medhårs hela tiden? För det är skillnad på att tycka vad man vill och aldrig bli motsagd.

Är du medvetet provocerande i tv?
– Alltså, för mig är det så roligt. Ingen anade att programmet skulle bli en megasuccé. Efter tiden med Paul vet jag hur man ska hantera tv och media. Man måste tänka underhållning och jag gör vad jag kan för att det ska bli drama, man vill ju få reaktioner. Det är skönt att inte vara i Sverige just nu, då hade jag väl behövt 24 säkerhetsvakter med mig hela tiden.

Hantera media? Ja om du vill bli Sveriges mest hatade exportvara sedan dynamiten.

Vad borde stockholmare lära sig av folk där du bor, och vice versa?
– Svenskarna behöver bli mer serviceinriktade, man blir alltid surt bemött. Det är så onödigt. Här i USA är det ”hej mrs Anka, du är söt i dag!”. De bryr sig. I Sverige kan man beställa en drink på en nattklubb och mötas av en jävla attityd. Hallå liksom, du är en bartender! USA kan lära sig svensk mammaledighet för här är den bara två veckor. Men jag tycker däremot inte pappan ska vara hemma i nio månader heller.

Moahaha. Så du tror dom menar det dom säger? Okej att jag inte vill ha en bitterfitta till servitris, men hellre någon som är uppriktigt serviceminded, än en flock som spelar dåligt.

Läs hela intervjun här.

1 kommentar:

Rabbi von Sydow sa...

Är hon hatad?

Ingen som håller med henne (som jag känner), men alla jag vet gillar henne.