tisdag, juli 18, 2006

Dokusåpor skadar ditt äktenskap allvarligt!

För inte så länge sedan kom det till allmänhetens kännedom att Jessica Simpson och Nick Lachey eter att publiken kunnat följa deras vedermödor som nygifta i Newlyweds, skulle gå skilda vägar. Serien hade med all tydlighet visat att dom gifte sig för snabbt, kanske inte hade så mycket mer än musiken gemensamt, samt att Simpson alltid gör sitt yttersta för att verkad så korkad som möjligt, bara för att det hela ska få komisk effekt. Hur mycket dokumentationen av deras första år bidrog till att de gick skilda vägar är så klart svårt att säga. Att ständigt filmas skulle väl kunna vara påfrestande för vem som helst och för ett nygift par som precis flyttat ihop kanske ännu mer så.

Men nu går ännu ett par skilda vägar. I Aftonbladet kan man läsa hur Carmen Electra och Dave Navarro nu skiljer sig. Efter mindre än tre år tillsammans har de tu som hade ett kamerateam i hälorna under alla de förberedelser ett bröllop kräver nu beslutat sig för att separera. Serien som på sätt och vis skulle förklara varför så söta tjejer som Carmen ( och tidigare Pamela, Kit mfl) väljer svåra rockers med missbruksproblem till livskamrater, var söt och sliskig men balanserade alltid mot lite lätt porrigt då Carmens nakenmodellande alltid kunde flikas in på ett hörn.

Att Blinktrummisen Travis Barker nu skulle skilja sig från sin playboymodell finnar jag alldeles för osannolikt då de har ännu en faktor att ta i beaktning, nämligen barn. Då orkar man den extra lilla sträckan. Dessutom är de bägge lika konstiga och som gjorda för varann för att inte få det att hålla. Men alla andra nygifta par som har någorlunda artistkarriärer bakom sig och som tror att en dokusåpa skulle hjälpa dem i marknadsföringen av nästa skiva ska nog väldigt noga överväga hur gärna de vill att nästa skiva ska bli en succé, eller om de föredrar att vara gifta livet ut.

1 kommentar:

Anonym sa...

http://www.tv4.se/kandis/481945.html