söndag, april 17, 2011

Kartel Come breed me

Jag har gått omkring och funderat på när det är smartast att föda barn. Det är inget jag planerar göra närmaste tiden, hade saker sett annorlunda ut ( hade jag vägt 25 kilo mindre) hade jag kanske sett till att poppa i april nästa år men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Hursom. Jag tänker på detta för att jag inte finns någon bättre tid än någon annan. Min stötesten är detta med alkohol. Vet att det får mig att framstå som en alkis, men alla finnar super, så varför inte. Det tycks mig som om man har att välja mellan att vara nykter över sommaren eller över julen. Alltså endera midsommar eller nyår. Sen finns det ju dom som inte tänker överhuvudtaget, som tvingas vara nyktra både över midsommar och nyår och dom är väl antagligen nykterister.

Men. Man vill supa sommaren igenom, det innebär att man måste gå gravid februari och mars. Hur kul är det på en skala? Och alternativet då, att supa jul och nyår, sen få en unge i september oktober och vara en koloss sommaren igenom? Livets svåra gåtor i tell you, handlar inte om existensiella grejer.

2 kommentarer:

Malin Rosén® sa...

Måste bara säga att du har en otroligt fin bild som header! :)

Eveliina Kokko sa...

Tack! Det är min bror som tagit den, den är tagen i vår sommarstuga i nordöstra Finland.