söndag, april 03, 2011

30 Day song challenge #23

A song that you would want to play on your wedding

Okej. Detta inlägg lär ju bli det absolut motsägelsefullaste jag någonsin klämt ur mig. Måste bara får det sagt först!

För. Jag är vill inte gifta mig. När jag säger det säger folk att jag kommer ändra mig när jag träffar rätt person. Men. Inte ens när jag träffade rätt person kände jag att jag behövde gifta mig med honom för att det skulle kännas mer på riktigt. Jag litade på honom, han litade på mig, jag trodde på det vi hade och den tilliten och respekt vi kände för varandra ändå. Jag har all respekt för att folk ändå gifter sig men jag delar min guru Shakti Gawains uppfattning om att "ingen yttre form kan ge oss den trygghet vi behöver". Och det är så jag ser på de människor som gifter sig. De behöver en form att hålla i och använder den som hävstång senare när det börjar krisa. Det är fel!

Men sen är jag en extrem perfektionist. Vi pratar in i minsta detalj. Jag är inte bara perfektionist, jag har jordens bästa iaktagelseförmåga och genom att inte gifta mig tror jag jag gör omvärlden en tjänst för den bridezilla jag skulle förvandlas till skulle göra alla som kom i min väg till små ynkliga spillror till människor. Enda sättet jag skulle klara av att överleva ett bröllop är om jag får kontrollera allt. Och då menar jag verkligen allt.

Därmed inte sagt att jag inte lekt med tanken hur det vore att gifta sig. Och för att vara en människa som är emot bröllop, har jag ändå förvånansvärt många bröllopslåtar på lager.



Detta är jordens bästa kärlekslåt. Bara är så. Hoppas få sjunga den på någon annans bröllop någon gång.



Inte nog med att låten är makalös, vad jag inte skulle ge för att få hennes visselregister!



Men det är ju en kille som sjunger ju! Ba som om det spelar någon jävla roll vem som är Clark Kent och Lois Lane? Skulle inte tro det!



Denna har jag ju redan spelat en gång, men tror ej det går höra den för ofta!



Och så denna!

Inga kommentarer: