tisdag, november 07, 2006

Erik Segerstedt har gått in för att förstöra låt efter låt efter låt. Världsstjärnor bävar. Låtskrivare kreverar. Först Håkan. Sen Phil Collins och nu senast Bob Dylan. Det här för inget gott med sig. Stackars Erik kan inte mäta sig med någon av dem som framfört låtarna tidigare. Framförallt inte Mariah och hennes bedårande Against all odds. Och han ska inte ens inbilla sig att han har rätt att försöka. Om han ändå kunde bestämma sig. Behåll bandanan på och sjung rock, typ spindelmannenlåtar, eller bli flickfavorit bara genom att göra puppyeyes när ditt nummer visas i rutan. Du kan inte vara allt, det liknar mer esteternas julkonsert än Sveriges nya superstjärna.

Men kanske är Eriks flackande ett tecken på hur Idol bara rymmer någon av varje sort och att ju rock är upptaget av Markus och flickidolen i år varit Danny. Då har väl Erik förvisso gjort rätt som på det här sättet försökt fiska röster hos vem det nu är han fiskar röster hos genom att slakta Håkan och mitt tonårsanthem. Han är ju kvar i tävlingen. Sorgligt nog. Bara det att han på det här sättet vecka efter vecka slaktat låtar borde väl ha varit anledning nog att låta honom återgå till att uppträda i en skolaula två gånger om året, snarare än en gång i veckan i nationell tv.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta, Erik sjunger som en gud! När man lyssnar på honom försvinenr allt annat. Du värkar alldrig ha sätt på idol och hört vilken talang han är. Du kanske gillar sånna där fjantar som Danny, Darin och Ola. Men Erik försöker ju VÄRKLIGEN inte vara sån. Kollade du på idol i fredags? Då kanske du hörde vilken underbar röst han har, på Bed of roses började jag nästan gråta. Så bra var det!!! Skulle kunna skriva 1000000 underbara saker om Erik, men nöjer mig med att säga: SKÄRPNING! Erik är helt underbar, det är bara för dig att förstå!

Anonym sa...

erik e kanske inte min favvorit, men han sjunger skit bra, de e bara att FATTA nötarsle!!!Du sjunger säkert skit fult å e ba avundsjuk på underbara erik!!!!! Och vadå puppyeye??? Gör inte Danny de då eller??? Jag såg en interjuv mä Erik, han sa att hann ìnte gillar att bli kallad snygg-erik! Så gå å skit ner dig!!!!!

Anonym sa...

Nån e visst lite avundsjuk... Vad jobbigt det är att se och läsa när någon har mini-självförtroende och måste tracka ner på andra för att må bra själva. Vilken tur att vi slipper se dig i TV-rutan varje fredag, Eveliiiiiiiina! Tack för att det faktiskt bara är här du syns och hörs. Och försök skaffa dig ett självförtroende istället, det kommer klä dig så mycket bättre.