fredag, juni 11, 2010

Mmm



Har jordens pms, och säg nu inte att jag ska börja på minipiller för det är jag ganska trött på att få höra, och har valt att inte skriva eftersom människor jag inte känner och aldrig har träffat när de läser min blogg känner sig nödgade att påpeka att jag låter lite bitter. Tänkte undvika detta genom att inte skriva under just min pms. Men gnälla tänker göra lite grann i alla fall.

Först gick jag på Parfymeri L i Solna Centrum, som i sitt skyltfönster meddelade att det var 20 procent på något de själva valt att kalla solprodukter. Inne i affären stod alla dessa solprodukter på ett bord med en likadan skylt som den i skyltfönstret. Men när jag tagit min flarra Hawaian Tropic 2 så sa det mer än lovligt snorkiga biträdet som hade svårt att dölja sitt dåliga tålamod att rabatten inte gällde på just min produkt eftersom den inte innehöll faktor. Men det gjorde den ju visst det envisades jag. Ja men det gilldes ändå inte. Men hon kunde ändå gå med på att ge mig rabatten för den här gången. Ja men så ställ inte produkter som rabatten inte gäller på precis intill en skylt där det står att det är rabatt. Och hitta inte på en dålig förklaring till varför den inte gäller heller. Det får dig bara att verka ruskigt oprofessionell.

Nu har jag i alla fall solskydd så jag klarar mig hela sommaren. Nu är det bara solen som fattas...

Och så då Aftonbladet. Vilket jävla skämt till tidning det är. I flera dagar har de basunerat ut att man kan köpa deras så kallade Vm-bibel ända fram till idag. Men nej, det kan man inte alls. Den är slut överallt. Jag verkligen älskar företag som lovar saker de inte kan hålla. Jävla amatörer.

Åh. Nu känns det genast mycket bättre.

Inga kommentarer: