tisdag, juni 29, 2010

...



I och med fotbollsvm slåss de övriga kanalerna väldigt hårt om tittarna och det leder till att man kan se film mitt på blanka eftermiddagen. I helgen visade sexan Elf och Svt följde upp med Änglagård två. Änglagård är inspelad 91 och 93. Nu vet inte jag hur gammal Jakob Eklunds rollfigur Mårten ska vara men själv var Jakob Eklund 30 när han spelade in de bägge filmerna, och det känns väl snarare som om Mårten ska vara närmare 20 än 30? Jag minns att jag tyckte Jakob Eklund var skitnygg. Idag är han ju mest jobbig, om jag ska vara helt ärlig.

Jag har funderat vad man som kvinna ska behöva göra för att få bruna ben i Sverige. Jag har försökt med det mesta men de känns fortfarande lika bleka. Mina knän och lår är bruna, det säger jag inte emot. Men mina fucking smalben. De kan skrämma slag på den bäste.

Om ni inte gillar Vm tycker jag ni ska kolla på Ingen bor i skogen. Det är så absurt och helt sagolikt underbart. Andra bra grejer är In treatment och Twin Peaks. Där får alla som tycker jag är sur och bitter, här har ni ett bevis på raka motsatsen.

Tillbaks till Freckelface och världens bäst betalda humla.

Inga kommentarer: