lördag, mars 06, 2010

Nöden har ingen lag

Kissenödiga människor är desperata människor. Visst att det faktum att man i toakön på krogen oftast är alkoholpåverkad, och att det är för att man druckit så mycket som behöver gå på toaletten. Men det är tamefan ingen jävla ursäkt för att börja bete sig som en galenpanna! Jag kan inte ens föreställa mig hur jävla skitnödig man måste vara för att mista allt sunt förnuft och vara beredd att slåss för sin rätt att tränga sig före de femton människorna framför, som tålmodigt väntar på sin tur.

Jag föreställer mig att de människor som tränger sig, gör det för att de inte förväntar sig att någon kommer säga ifrån. För vem fan vill vara den där tråkiga jävla subban som börjar tjafsa om en så banal sak som vem som får gå och pissa näst? Men just för att det bara är en sån banal sak som att gå på toa det handlar om, så borde man väl inte alls tänka tanken att tränga sig? Det hela blir ett galet cirkelresonemang.

A well. Jag vägrade släppa förbi ett förortssludder med dålig brunutansolbränna, som förmodligen tagit kokain, som ville tvätta händerna, utan tyckte hon kunde gå ut och gnugga dem i snön istället. Ett skämt som inte föll helt väl ut, då hon inte fattade att det är för att snö ju är vatten, som jag tyckte att det kvittade. På det slank hon förbi, tvättade sina händer, och försökte sedan distrahera kön från att notera hur hon tänkte gå på just toan, med att kalla mig alla okvädningsord hennes obildade lilla hjärna kunde komma på. Hennes kreativet var inte mycket att hurra för, jag kan inte komma ihåg att hon kallade mig min personliga favorit sugga exempelvis.

Inga kommentarer: