söndag, mars 28, 2010

....



Facebook gör att till synes vuxna människor regredierar totalt och går tillbaka minst femton år i sin mentala utveckling. Hur ska man annars förklara att någon jag inte känner först addar mig, och sen när jag godkänt människans förfrågan, döljer sin wall, så att jag inte kan posta några inlägg? Hur exakt hade den här människan tänkt att vi skulle kommunicera? Och om det nu är något människan inte vill att jag ska se, vore det inte enklare att bara radera de inläggen istället för att dölja informationen för mig?

Jag har en kompis, hon lyckas bara träffa killar som så fort de addat henne tvättar sin wall. Ena stunden har de tusen inlägg, nästa är väggen som en slätrakad legosoldat.

Jag borde väl vara smickrad, men näe. Allt jag känner är irritation, frustration och maktlöshet, just för att jag inte vet, inte kan förstå, inte kan sätta mig in i varför människan valt att göra så här. Det gör att jag nästan känner för att göra så många andra i min släkt sällskap, och lägga in mig själv på mentalsjukhus.

Nu kanske någon undrar vad fan detta har med I Wayne och Assasin att göra. Ingenting. Men I Waynes skägg alltså. Skulle inte ha något emot att han kittlade tuttarna på mig med det.

Inga kommentarer: