fredag, mars 18, 2011

Om Victoria Milan

Tydligen rasar det svenska folket mot otrohetssidan Victoria Milan. Själv har jag inte sett mycket av detta rasande, och att annonsen blivit anmäld ett par gånger betraktar jag inte som något riktigt rasande.

Jag är inte ett dugg förvånad över att det kommer en sådan här sajt, och blir inte direkt upprörd över det heller. Vad folk gör och varför bryr jag mig egentligen väldigt lite om. Sen kan jag givetvis ha en åsikt om det, och det mest för skojs skull.

I Metros artikel säger en av männen som annonserar följande

– Jag vill inte bli gammal och upptäcka att jag suttit och väntat på godbitarna i livet utan att ha tagit för mig av det.


Och detta tycker jag är ganska sorgligt av så många olika anledningar. Killen är 32 och vill fortsätta knulla runt bäst han vill, men vill också ha ett fast förhållande. Han tycks inte vara öppen för möjligheten att ha ett öppet förhållande och det är just detta som jag reagerar på. Hur fega folk tycks vara för att utforska alla dimensioner av sin personlighet. Nu är det nog ingen vild chansning att denna kille förmodligen är slav under vårt samhälles uppfattningar kring vad som är normalt och vanligt, och bara har köpt det rakt av. Aldrig utmanat sig själv att tänka vidare och utvecklas utan bara köpt det rakt av. Lösningen blir istället att söka sig till en kontaktsajt och bedra sin flickvän. Löpa risken att bli ertappad, riskera sitt förhållande, och såra en herrans massa människor i den processen.

Sen kan man fråga sig varför sidan har så få kvinnliga användare. Kvinnor är inte mindre otrogna än män men jag tror att de har större öppningar att vara otrogna i samhället generellt. Det bygger jag inte på uppfattningen att kvinnor får ligga när de vill om de vill, men särskilt svårt att få ligg är det inte såvida man inte ser ut som ett träsktroll.

1 kommentar:

Anonym sa...

kolla den här webbsidan jag hittade http://www.victoriamilaninfo.webs.com dom hänger ut medlemmar från V.M ville bara visa den