söndag, mars 20, 2011

Dagens Dumheter ( 110320)

- Aftonbladet vill påminna alla som missade SUPERMÅNEN om att det kan ta 18 ÅR innan en lika stor SUPERMÅNE någonsin vågar visa sig igen. Som om inte bakisångest vore nog för somliga, nu ska man ha dåligt samvete över att man bor i en landsänden där det igår var mulet hela kvällen och natten och man på grund av detta missade denna SUPERHÄNDELSE.

Sånt här retar mig så ofattbart jäkla mycket för det är så ofattbart onödigt att lasta människor, och påminna dem om ytterligare en sak de borde hunnit med, ytterligare en grej de borde tagit sig tid att göra, prioriterat. Nu överdriver jag givetvis, vad gör man inte för sina läsare, men att skuldbelägga folk för att de inte brydde sig om en jäkla måne, vad är det för jävla stil? Snacka om att inte ha bättre saker ( kraschande kärnkraftverk, Libyen) att skriva om.

- Sen har vi nästa lallare. Låt mig citera

"Här håller en hel värld på att förstöras så finns det individer som själva betalar pengar för att förstöra sin kropp."

Julia Rosqvist tycker Persbrandt ska hålla sig borta från kola för att jorden håller på att gå under. Om det ändå var så enkelt kära lilla Julia! Nivån på dumheten i denna kommentar är så hög att jag knappt kan förklara det. Inte nog med att hon tvingar Persbrandt stå till svars och vara någon slags skenhelig förebild, hon har noll och ingen insikt om bruk, missbruk eller varför folk tar det ena eller det andra. Det är extremt självgott, och för att vara helt ärlig, ganska motbjudande. Nog för att man ska ta avstånd, men det finns säkert hundra andra, bättre sätt att göra det på, tycker du inte Julia?

- Vad är sorgligast? Att Lasse Kronér, primetimekille, känner ett behov av att påpeka att det inte finns några bra kvinnliga programledare, eller att alla i artikeln tillfrågade kvinnliga programledare kallar sig själva och sina kollegor för primetimetjejer? Make your pick.


Det var allt Dagens Dumheter hade att bjuda på idag men vi kommer säkert återkomma till fler dumheter snart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo, jag kände också lite skuldkänslor över att inte ha förstört min nattsömn med att glo på en lysande skiva på himlen.
Men OM jag hade suttit ensam uppe i natt skulle väl den enda tillfredsställelsen varit att "ha gjort det".