lördag, mars 05, 2011



. -

Denna gamla dänga. Vad som sen hände med Riskay har jag inte brytt mig om att hålla reda på.

Förra helgen var jag i Finland för att närvara vid min farmors begravning. Sakta men säkert börjar det sjunka in att hon verkligen är borta för all evig framtid. Hon som var den mest anspråkslösa människan i hela världen, är borta. Släkten har enats om att jag är den som mest liknar hennes del av släkten, internt kända som Lampelalaiset.

Finns mycket jag vill skriva om, men i och med farmors död känns det mesta väldigt banalt och obetydligt. Visst att jag skulle kunna ursäkta mig med att jag behöver kanalisera grejer, men varför måste det vara just jag som gör det? Det finns mängder av bloggar, tidningar, sajter, människor som jag går omkring och retar mig på. Människor jag inte förstår hur de tänker, eller om det överhuvudtaget gör det. Men för att kunna leva upp till mitt motto att vara förändringen jag vill se i världen, måste jag försöka låta bli. Varför vädra allt offentligt? Om det grundar sig i en djup, grundad kritik mot något, och inte bara bottnar i någon typ av personangrepp, självklart. Men det mesta är så ytligt. Så omoget. Lev och låt leva. Vägrar vara en av dem som i min blogg mest vältrar mig i hur dåligt jag mår, hur elaka alla är, och hur jävla synd det är om mig, för det är inte jag, det är inte vem jag är. Finns ju andra saker jag skulle vilja skriva om, och det gör jag. Men dessa grejer kommer dyka upp i ett annat forum vad de lider.

Så. Till alla bra grejer i mitt liv då!

- Idag slutförde jag Dag 2 Level 3 av Jillian Michaels 30 Day shred. Min granne fick tuppjuck och skrev ett anonymt brev efter första veckan men jag har fortsatt och även om jag inte gått ner några hiskeliga mängder, så har jag fortsatt. Efter detta blir det ett nytt program som alternerar alla hennes tre tidigare dvd:er och förhoppningsvis får jag vad det lider tag på hennes senaste, Ripped in 30. Just nu är målet att gå fem kilo till 30/3, då spelar Assassin på Göta Källare och jag vill se AWESOME ut.

- Kollar på Lights Out, Jersey Shore, Face Off,Modern Family, The Office, TBBT och Spartacus även om jag helt tappat lusten att följa den sistnämnda, av någon oförklarlig anledning. Överhuvudtaget börjar Jersey Shore bli lite småtråkigt. Just exploateringen av människor, och effektsökeriet och publikfrieriet som jag tycker börjar bli rätt påtagligt i såväl Jersey Shore, som Big Brother, börjar stå mig upp i halsen.

Inga kommentarer: