torsdag, oktober 05, 2006

Jag fasar över morgondagens Idol. Inte för att jag tänker sitta hemma och se det. Jag låter plågan bl kort och tittar på webben istället. I synnerhet denna vecka då deltagarna ska ta sig an var sin svensk låt. För den stjärnögde Erik ska ännu en gång slakta Håkans Känn ingen sorg...och det är så sorgligt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Ingen jävla salva i världen hjälper mot denna skämsklåda. Att sedan Snäckan ska sjunga DiLeva och Danny Tommy Nilsson sätter lksom spiken i kistan. Och det verkar inte gå att komma ifrån Patrik Isaksson heller.

Jag svär på att Patrik Isaksson om trettio år kommer vara för min generation av svenssonoffer vad Tomas Ledin och Per Gessle är för somliga idag. Och det är tamefan sorgligt.

Och eftersom låtvalen är så sjukt dåliga tror jag att de få som gjort ett bättr och mer originellt låtval har mycket mer att vinna. Som Cissi. Hennes Efter Stormen är det enda jag ser fram emot.

1 kommentar:

Malena sa...

Den där Snäckan var det mest fruktansvärda jag sett nån gång tror jag. Och varför har ALLA deltagare ringar i ansiktet? Jag föll såklart för Danny, töntig som jag är, han sjöng faktiskt skitbra i uttagningen! Faktiskt. Men nu verkar han inte kunna det längre, det var kanske bara en lyckträff den gången. Kommer inte ihåg vilken låt han gjorde så bra, nåt Stevie Wonder tror jag. Som alla alltid brukar göra skittråkigt. Cissi var kanske lite skön, men hon spelar över så hemskt. Framförallt i själva sången. Men hon har kanske nån slags potential. Jag gillar nog ingen tror jag. Fast alla sjunger mer kompetent än i de andra upplagorna, men de är så tråkiga!