måndag, november 29, 2010

Romain Virgo 3/12 Stockholm



På fredag spelar den här killen i Stockholm. Till namnet är det inte många som känner till honom. Flera vänner jag berättat för, som, till deras försvar, ändå lyssnar på regggae och dancehall, har mest sett ut som levande frågetecken när jag nämnt hans namn. När jag sen i nästa sekund börjat nynna på Mi caan sleep har jag fått beskåda hur polletten trillat ner.

Nu delar ju Romain på Mi caan sleep rytm med en reggaelegendar, nämligen Beres Hammond som ju gör Feel good på samma slinga, och då är det kanske inte så konstigt att Romain hamnar lite i skymundan. Fullt förståeligt, men väldigt trist. För under rätt omständigheter skulle denna kille kunna göra en helt säkert fullkomligt lysande konsert. Om folk faktiskt kunde sätta ihop ett plus två, det vill säga inse att han är mannen, eller kanske snarare ynglingen, han är blott 20 år, bakom just Mi caan sleep, samt om han fått en lite bättre lokal än just Lokalen.

Jag ser hursomhelst fram emot det, just för att det är en showcase kommer han spotta ur sig hittarna och sånt är kul. Det blir tajt och intensivt, vilket passar en rastlös själ som mig.

Romain Virgo @ Blå Bodarna ( T Slussen)
Fredag 3/12 ( se facebook )

Inga kommentarer: