måndag, juli 05, 2010

Går runt i cirklar



Kan någon ge mig Travie McKoy på ett fat, tack?

På väg hem från Mama Africa i tordags, då jag trodde att jag precis missat bussen, bara får att få se den passera cirka 150 meter på Hornsgatan fram, passerades jag också av en kille med röd piké. Såg honom igen när jag stod och väntade på bussen, då han valde att istället gå till Kungsträdgården. Sen möts vi ännu en gång när vi tar samma buss från Centralen.

I fredags ligger jag och solar i Rålis. Mot slutet lägger sig ett gäng 20-åringar precis intill mig. När jag sen går ut senare på kvällen, så är dom på samma ställe som jag där dom kollat fotbollen.

När jag innan jag möter upp mina kompisar på fredagkvällen tar jag bussen från Fridhemsplan. Med mig på busshållplatsen står en blatina som klär sig som om hon var fyrtio, trots sina max 24. Dålig blonderat touperat hår, trenchcoat när jag inte ens har en jacka, nylonstrumpbyxor, ballerinaskor och waaaay to skrikigt läppstift. Jag kunde inte låta bli att föreställa mig att hon hade sin egen twist av överklasskärring men utan att ha full koll. När jag sen kommer till Hornstull så visar det sig att stället vi tänkt gå på är stängt så jag tvingas ta tuben till Slussen. Då hamnar jag och den här tjejen i samma tunelbanevagn och två fyror från varandra.

Är detta bara en mängd sammanträffanden? Är det jag som har en tvångsmässig iakttagelseförmåga? Försöker Universum

Inga kommentarer: