onsdag, september 08, 2010

Sen sist..

Tycker Elfte timmen är alldeles för mesigt. Ja, det är småputtrigt och rätt smart men inte gapflabb roligt. De tre inslag jag gillat mest hittils har varit det om SD:s förslag på mer sällskapsspel, killen som var beroende av att välja och Soran Ismaels besök i verkligheten. I övrigt känns det på tok för tillknäppt för att vara et satirprogram. Om det nu ens kan sägas vara det.

KD:s valfilm går ut på att de vill ha ett mänskligare Sverige. Finns det verkligen någon som inte vill det? Och varför gå till val på något som de haft fyra år på sig att förverkliga? Vad har KD gjort så här långt, för att Sverige ska bli mänskligare?

Leif Gustav Willy lägger ner mer pengar på vapen och ammunition än på kläder.

Igår såg jag återigen Laila, Anders och Andreas skälla ut en talangfull men missförstådd ungdom som hellre valde att flamsa bort sin chans att bli en stor stjärna, än verkligen ta vara på den. Börjar inte det bli lite uttjatat? Deras indignation är ju löjlig. Bruden kanske inte tyckte att Idol var rätt forum för henne, hon får väl göra vad hon än vill? Att då bli uppläxad av några överåldrade branschmänniskor? Vem bryr sig?

Inga kommentarer: