torsdag, augusti 25, 2011

.....

Med tanke på det enorma intresset för min person känner jag mig nödgad att posta ett kort inlägg. Det är både spännande och oroväckande att se hur många som inte har något bättre för sig att googla mig. Nu gör jag ju förvisso samma sak själv men just för att jag vet att sånt går att spåra så följer jag aldrig länkar jag får upp på google som går till privata bloggar utan kopierar adressen för att få det att se ut som om jag besöker bloggen som precis vem som helst. Så lägg det på minnet så behöver inte jag sitta här och nojja så mycket!

Jag har några saker på agendan jag känner att jag vill ta upp.

Till att börja med gör det mig ledsen att se hur många tjejer tycks hata sig själva, eller lägger energi på att kokettera med att de borde göra det. Ni vet att ni spottar Universum i ansiktet va? Det är så obeskrivligt respektlöst! Visst, jag är inte perfekt, men jag finns, jag är. Varje lem är en välsignelse, ett mirakel, och jag tänker inte skymfa min skapare genom att hata mig själv. Aldrig någonsin!

Och så detta hat riktat mot alla andra! Lägg ner avundsjukan, bitterheten, missunnsamheten och ta itu med din egen känsla av otillräcklighet. Projicera inte dina egna rädslor på din omgivning, förstår du hur patetiskt det är och vilken svag individ du är? Vad vet du om vilka umbäranden jag går igenom, vad som fört mig dit jag är idag? Om du visste, varför skulle då vilja göra det ännu värre? Add to the burden? Jag försöker förstå men det är så svårt.

Inga kommentarer: