torsdag, oktober 14, 2010

Ongoing projects

En man har stulit min mojo. Ni får använda er fantasi för att sätta er in i exakt vad det innebär. Jag hatar honom ganska intensivt för just detta, inget tycks hjälpa och det är ganska frustrerande.

Därmed inte sagt att jag inte fördriver tiden med diverse projekt. Som dessvärre bara slutar i besvikelse på grund av att människan är för smal, för ung, för dum, för oambtitiös, en fucking jävla haschtomte som doppar vad som ens kommer i hans väg ( ingen nämnd ingen glömd), underskattar mig och blir förvånad när jag kan alla huvudstäder i Afrika.

Egentligen är det inte det som är problemet. Det är Mr Magic som är problemet. Spöket han antagit formen av lever loppan i mitt huvud dag som natt. Jag vet att ingen är oersättlig, men som honom kommer ingen knocka mig. Inte vad jag tror i alla fall. Jag blir arg på mig själv för att jag är fast i den här karusellen för det blir en blockering som hindrar mig från att faktiskt känna efter om någon annan har ens skuggan av en chans. Det är ju inte hans fel. Det är ju helt och hållet mitt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vilka metaforer du skriver.. eller så är det jag som inte förstår :) Är det en gubbe som ställer till det för dig eller något sexuellt?

/ En konfunderad "Ed La Rock"

Anonym sa...

Barasåattduvet -- Ny Tune! Michael Palmer i Pyjamas. -->JAMDONG -->

http://www.mediafire.com/?15hvbof7ukv13mj