lördag, augusti 21, 2010

....

Vad jag gör?

Vaknar. Läser cirka 30 minuter i någon av de 30 böckerna som ligger på golvet intill de två madrasser som för tillfället utgör min säng. Bäddar. Diskar. Duschar. Sminkar mig. Målar naglarna. Lämnar hemmet och glömmer alltid att ta på mig endera parfym eller örhängen, vilket gör att jag känner mig naken resten av dagen. Kommer till jobbet. Dricker en kaffe trots att jag "slutat". Jobbar. Kommer hem. Äter. Om det är tisdag kollar jag på Londoners, om det är onsdag kollar jag på Livvakterna. Hundkoll och Djursjukhuset kan hända. Såg också K Special om Art Spiegelman och min respekt för den mannen växte ytterligare.

Läser ytterligare 30 minuter innan jag släcker och somnar.

Jag tror Universum hade sönder min dator för att jag skulle få något annat gjort, men dessvärre blev resultatet bara att jag fick ett nyvunnet intresse för tråktv. Jag ser ljuset i tunnelns slut, jag kommer att hitta vägen ut, som en till mig nära anhörig en gång diktade. Jag blir bara så frustrerad och känner mig så obesrkivligt maktlös. Det finns ord som behöver komma ut och det är som om jag glömt hur man skriver i ett block, som om det bara kan komma ut framför en dator.

Ikväll är det cruising i Stockholm. Det betyder att en miljard raggarbilar kommer susa fram längs Sveavägen. Om det inte vore för mitt jobb skulle jag aldrig ha fått reda på detta för jag rör mig nästan aldrig kring Sveavägen. Och ikväll tänkte jag faktiskt kolla på de där bilarna. Vissa av dom är så snygga att jag inget hellre vill än råna en bank och köpa en Mustang.

Hejdå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka böcker läser du? /Ed La Rock