torsdag, april 05, 2012

Ett rätt äckligt inlägg om kroppsbehåring och avföring

Stambyte. Ingen borde behöva gå igenom detta.

Vi har sex toaletter i två baracker ute på gården. Tre av dessa är det någon som lämnat bromsspår i. Bromsspår. Så här. Låt vara att det kanske är upptaget och du därför måste gå på en annan av toaletterna. Men det är det väldigt sällan. Endera är du till och med själv så äcklad av dina bromsspår att du därför väljer en annan toalett, eller så går du igång på tanken på hur äcklade vi andra kommer vara av dina smutsiga jävla äckliga bromsspår. För snälla söta rara, visst borde man väl ändå fatta att det allra smartaste är att gå på samma toa och inte sprida skiten (HÖHÖ) vidare till samtliga toaletter? För mig är detta helt självklart men inte för detta ljushuvud.

Må vara att det kan vara flera som lämnar bromsspår men det tvivlar jag starkt på. Och, om du har såna problem med din avföring tycker jag du ska söka profesionell hjälp. Eller i alla fall städa efter dig. MÄNNISKA!

Sen är det något annat ljushuvud som rakat gud vet vad inte en gång, utan upprepade gånger. Hur jag vet detta? Well, det är stopp i avloppet så efter att ha duschat i mindre än fem minuter står man med hårfyllt vatten upp till fotknölarna. Gud vad mysigt! SNÄLLA, i sex veckor kan man väl ändå gå orakad där nu denna individ rakar sig? ELLER? I synnerhet då det är stopp i avloppet. Eller raka sig över handfatet kanske?

Mmm. Två veckor till, sen får jag äntligen inviga min sprillans nya toa. Det kommer kännas helt ljuvligt.

Med det sagt. Glad påsk! 

söndag, april 01, 2012

Det mest sanna jag läst på väldigt väldigt länge

" När någon dör saknar man också sig själv som man fick vara med just den personen."